top-guns.info мошенници

Въпростният сайт – top-guns.info са големи мошенници и съветвам никой да не работи с тях. Вземат 50-60 лева за готова тема и после в мейла съветват да се преработи и да не предава така, защото вече е използвана. 50-60 лева за 10 страници с неоригинално съдържание? Повече никога top-guns.info

This entry was posted in интернет and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to top-guns.info мошенници

  1. Емил (1 comments) says:

    Това е безобразие, жалко че не можеш да направиш друго освен този пост. Дано поне темата да не е свалена от помагало… и да изкараш :) )

  2. property in bulgaria (2 comments) says:

    Имаш много варианти. Спинвай си статиите сам, но по принцип е най добре да си напишеш добро уникално съддържание по темата и да го постнеш в нормален сайт. Иначе само като им видя сайта на топ гънс и ми става ясно що за професионалисти са …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>